Τρόποι αποστολής και πληρωμής

ΕΛΛΑΔΑ

 Οι παραγγελίες αποστέλλονται με ELTA COURIER και παραδίνονται στην πόρτα σας. Το κόστος αποστολής είναι 3 €  και το κόστος της αντικαταβολής 2,5 €.

Δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύουν σε όλες τις παραγγελίες άνω των 50 € με αποστολή μέσω ΕΛΤΑ courier που αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα καθώς και κατά την παραλαβή από το κατάστημα μας 28ης Οκτωβρίου 13 Μέγαρα, ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

 

ΕΥΡΩΠΗ & ΚΥΠΡΟΣ

 Οι παραγγελίες προς Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη αποστέλλονται με το ταχυδρομείο. Τα έξοδα αποστολής είναι 7,00 €

  

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Αντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παραλαβή στον χώρο σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το κατάστημά μας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, χωρίς επιβάρυνση αποστολής. Η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2296400896. Διεύθυνση καταστήματος: 28ης Οκτωβρίου 13 Μέγαρα, τηλ: 2296400896.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR8701104110000041100473176

Ον/μο δικαιούχου: Αθανάσιος Μετσόπουλος

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.

Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

 

Πληρωμή με κάρτα

Με την επιλογή "Πληρωμή με κάρτα" μεταφέρεστε αυτόματα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. To Eu Handmade δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Paypal

Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω paypal, μεταφέρεστε αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές site πληρωμών.

Εκεί θα εισάγετε με απόλυτη ασφάλεια τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή αν έχετε ήδη λογαριασμό στο paypal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε. Στην συνέχεια θα επιστρέψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. To Eu Handmade δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής από τo paypal. Για να κάνετε χρήση του paypal δεν είναι απαραίτητο να γίνετε μέλος σε αυτό.

 

 

 Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ - ΑΖΗΤΗΤΟ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους  μέσω PayPal ή τραπεζικής κατάθεσης.